SportDesign tilbyr også løpesko av topp kvalitet fra Xtep, med fire ulike modeller. Tre av modellene er med karbonsåle, mens den fjerde skoen har erstattet denne med en nylonsåle.

Toppmodellen 160X PRO er en maratonsko helt i toppsjiktet av karbonskop på markedet. 160X 2.0 er den mest solgte, en ypperlig sko både til trening og konkurranser over alle distanser, litt lettere og smekrere enn Pro-modellen. Mens 300X 2.0 er en super mengdetreningssko som demper og beskytter beina under trening, som også utmerket godt kan brukes til konkurranser primært på lengre løp.

Modellen RC260 med nylonsåle fungerer utmerket på all slags treningsturer, og med sin meget gode løpsfølelse kan den være et veldig godt alternativ også til konkurranser for mosjonister som ikke nødvendigvis søker i det aller dyreste segmentet.

Alle fire modellene har samme slitesterke såle som også utmerker seg med sitt svært gode grep, også på norsk vinterføre.


Spesialbutikken Drevelin Aktiv i Bergen er den første butikken i Norge som tok inn Xtep i sitt sortement like før jul. Butikksjef er meritterte Kirsten Marathon Melkevik, som vet bedre enn de fleste hva som kreves av en topp løpesko til konkurranser og trening. Hun er så fornøyd med skoene at Drevelin Aktiv allerede etter et par uker har bestilt påfyll av flere sko!

– De er veldig gode og gøy å løpe med. Fantastiske sko! sier hun.


Les pressemeldingen i forbindelse med lanseringen i butikken her:

Drevelin Aktiv første butikk i Norge som tilbyr Xtep!

Butikksjef Kirsten Marathon Melkevik har hele 30 NM-medaljer og er fortsatt nummer 4 på Norgesstatistikken på maraton for kvinner, mens butikkansatt Bjørn Tore Kronen Taranger innehar både Norgesrekorder og diverse NM-titler i ultraløp. De vet begge to bedre enn de fleste hva som kreves av gode løpesko og er veldig begeistret for Xtep sin serie med karbonsko.
Kategorier: LøpeskoXtep

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *